Projecten

Elke aanvraag die we ontvangen van onze opdrachtgevers is voor ons uniek. In ons ERP systeem managen wij per opdracht het opstellen van calculaties en het maken van aanbiedingen. We volgen het project van begin tot aan oplevering nadat we een project in opdracht krijgen.

Scroll

Binnen onze projecten volgen we de volgende stappen:

 • Projectmanagement
  Elk project kennen we toe aan een projectmanager of projectleider en een eigen, dedicated werkvoorbereider. Om de projecten zo efficiënt mogelijk uit te voren voeren we het projectmanagement uit in projectteams. 
  Afhankelijk van het soort project en de uit te voeren werkzaamheden, stellen we een team samen dat de werkzaamheden uitvoert. Onze afdeling projecten bestaat uit projectmanagers en projectleiders, werkvoorbereiders en monteurs die de werkzaamheden in het veld bij onze opdrachtgevers uitvoeren.
 • Installatie en aansluiten van panelen
  Aan de hand van plattegronden brengen we kabeltraces aan, leggen we de kabels en sluiten ze aan op de installatie-onderdelen. 
 • Testen (SAT)
  Als alle kabels aangesloten zijn, controleren en testen we ze op de juiste werking. Samen met een software engineer stellen we de installatie inbedrijf en ronden dit proces af met een acceptatietest (SAT) en oplevering.
 • Secundaire voorzieningen en kabels leggen
  Onze monteurs beschikken over goed ingerichte bussen en gekeurd gereedschap. Wij hanteren onze 10 gouden regels voor de werkzaamheden die we op de bouw uitvoeren.  Wij beschikken over een eigen ontwikkelde app, waarmee we werkplek-inspecties uitvoeren en waar we meldingen in maken in geval van afwijkingen, verbeterpunten ed.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico