Projecten

De specialisaties van onze afdeling ‘Projecten’ zijn het beheren en uitvoeren van complexe (montage) projecten. De projectmanagers en projectleiders, werkvoorbereiders en monteurs in het veld vallen onder de verantwoordelijkheid van de afdelingsmanager.

Afhankelijk van de inhoud van het project, nemen we de benodigde capaciteit vanuit de andere afdelingen in het projectteam op en die vallen vanaf dat moment onder de verantwoordelijkheid van de projectmanager of projectleider van het project.

Scroll

Projectmanagement 
Vanaf het begin tot de oplevering zorgen onze projectmanagers ervoor dat elk aspect van jouw project soepel verloopt. Wij coördineren de planning, levering van materialen en de uitvoering om ervoor te zorgen dat we jouw project op tijd en binnen het budget voltooien. Met een team van ervaren professionals en geavanceerde faciliteiten (ingerichte bussen, gekeurd elektrisch gereedschap etc.) zijn we in staat om elektrotechnische projecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken en te voltooien binnen strakke deadlines en budgetten. We koppelen in ons ERP systeem aan elk project een unieke code, waarbij we onderscheid maken in de divisie en ook of we een project op basis van regie of tegen een aangenomen (vaste) prijs uitvoeren. 

Installatie en aansluiten van panelen
Wij bieden een breed scala aan montage- en assemblagediensten, waaronder: 

Machineassemblage. Onze experts zijn bedreven in het assembleren van diverse machines en apparatuur, van kleine units tot grote productielijnen. We zorgen voor een nauwkeurige en efficiënte montage zodat jouw machines optimaal presteren. 

Installatie van Besturingspanelen. Het installeren en aansluiten van verschillende soorten elektrotechnische panelen is onze specialisatie. Onze experts zorgen voor een nauwkeurige en veilige installatie, waarbij we elk paneel aansluiten volgens de vereiste specificaties. 

Secundaire voorzieningen en kabels leggen 
Onze technici hebben ervaring in het leggen en aansluiten van kabels voor stroom-, data- en communicatietoepassingen. We zorgen voor een zorgvuldige planning en uitvoering zodat we alle kabels op de juiste manier leggen en aansluiten, met minimale verstoring van ouw operationele activiteiten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde onderaannemers die specifieke werkzaamheden voor ons uit voeren, zoals het aanbrengen van ladderbanen, aarding en het leggen van bekabeling. 

Testen (SAT)
Kwaliteitscontrole en Testen (SAT): Voordat we een project opleveren, voeren we uitgebreide tests uit zodat alle systemen correct functioneren en voldoen aan de specificaties. We sluiten het testen van de gehele installatie af met een Site Acceptance Test (SAT). Die voeren we zorgvuldig uit zodat de installatie klaar is voor operationeel gebruik en voldoet aan de overeengekomen afspraken. 

Wij streven naar de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid in al onze projecten. Onze toegewijde teamleden zijn getraind om te werken volgens strikte richtlijnen en procedures zodat ze elk project uitvoeren met de hoogste mate van precisie en zorgvuldigheid.  

Flexibiliteit en Schaalbaarheid: We begrijpen dat elk project uniek is en passen onze diensten aan aan jouw specifieke behoeften en vereisten, ongeacht de omvang of complexiteit. 

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico