Industrie 4.0

Laat de techniek voor je werken

Het is de worsteling van elk bedrijf in de industrie: hoe blijf je meedoen in de concurrentiestrijd? Dus hoe krijg je meer productie, lagere kosten, lagere risico’s en opvang van kennisverlies (vergrijzing) door onder meer automatisering/robotisering? Voor veel bedrijven een schrikbeeld. Ook vanuit het idee dat alles in 1x moet doen, met bijbehorende flinke investeringen. Bij Moekotte hebben we de oplossing voor je. Hoe? Dankzij industrie 4.0, dé manier om techniek voor je te laten werken.


Scroll

Fabriek van de toekomst, ook voor jou?

De vierde industriële revolutie. Het is de verbinding en communicatie tussen verschillende systemen en machines. Met als resultaat? Slimme fabrieken en installaties die sneller, efficiënter en grotendeels geautomatiseerd werken. De grote drijvende kracht hierachter: data. Heel veel data. En een mix van onder meer zelflerende machines, track-and-trace, dashboards, virtual reality, augmented reality (virtuele elementen toevoegen aan echte wereld) en digital twins (digitale weergave van de installatie).

Juist die mix maakt verbetering van je proces mogelijk. Verzamelen, monitoren, analyseren, simuleren, voorspellen en optimaliseren.

Glazen bol of betrouwbare voorspelling …

Onderhoud plannen, dat deed je tot voor kort op vaste basis: per maand, kwartaal of jaar. Met industrie 4.0 ontstaat voor jouw techniek een schat aan data. Dankzij goede analyse door jezelf of ons plan je onderhoud hiermee slimmer. En bespaar je kosten. De investering krijg je er hierdoor met gemak weer uit. De kernwoorden hierbij:

  • Voorspellende software (predictive maintenance)
  • Van periodiek naar hoognodig
  • Lagere onderhoudskosten

Van koudwatervrees naar comfortabele industrie 4.0

Uit ervaring weten we dat veel organisaties nog aarzelen met al die termen en mogelijkheden van industrie 4.0. Hoe zet je technologieën in? Waar moet je aan denken als je dit invoert? Op welke manier krijg je structuur in een aanpak? En de hamvraag: brengt het je waar je heen wilt?

We stellen je graag gerust. Dankzij onze kennis en ervaring als expert loodsen we je met gemak overal doorheen. Zodat je de juiste keuzes maakt; keuzes waardoor jij de concurrentiestrijd beter aan kunt en slimmer produceert.

Laat ons jou bellen of mailen

Vragen over Industrie 4.0 en wat wij voor jou kunnen doen?

Bel dan met Erik van den Brink.

Contact
Laat een bericht achter 06 - 82 58 24 56

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico