Water & Infra

Meer precisie in metingen van uitgaand water

Klant
Waterschap Vallei en Veluwe | RWZI Ede

Grote en bijzondere projecten wisselen we af met kortlopende projecten. Dit is er één van. 

Het principe van een rioolwaterzuivering (RWZI) is natuurlijk dat er afvalwater in stroomt en er relatief schoon water uit komt; het effluent, in vaktaal. Zo werkt het ook bij de RWZI in Ede. Net als op vele andere plekken in Nederland meet het waterschap hier hoe de zuurtegraad van het water na zuivering is en wat er nog aanwezig is aan onder meer schadelijke stoffen voor mens en milieu. Waterschap Vallei en Veluwe wil dit nu nauwkeuriger meten. Aan Moekotte de eer om de techniek hiervoor te bedenken en te plaatsen.

Oplossing

Besturing uitbreiden & rekenwerk

Het is belangrijk dat we de juiste dikte van de kabels berekenen van de pompen, met name omdat het om een lange afstand gaat, en we aan de norm moeten voldoen. 

We tekenen het complete paneel met alle componenten, de stroomtekening, de werktekening en een overzicht van de aansluitingen. 

We plaatsen de meetapparatuur op rvs-consoles waarbij we de kabels netjes wegwerken in (rvs)buizen. We deden tevens de nodige software aanpassingen in de PLC om de pompen te sturen en de metingen uit te lezen. 

Heb je een vraag over dit project aan Pascal?

Bel met Pascal Wennekes of stuur hem een bericht.

Contact
Laat een bericht achter 06 - 58 97 34 91

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico